Pages Navigation Menu

Nieuwbouw * Verbouw * Utiliteitsbouw * Betonwerk

Gebroeders Bottenberg

Aanbouw in [PLAATSNAAM]

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw aanbouw in[PLAATSNAAM]. Gebroeders Bottenberg is een kwaliteitsbouwer die voor redelijke en eerlijke tarieven werkt. Het bedrijf is solide en allround ingesteld, dat bouwprojecten uitvoert op het gebied van een aanbouw te [PLAATSNAAM] voor de particuliere en zakelijke markt.

Gebroeders Bottenberg biedt u een geruime keuze aan mogelijkheden voor het maken van een aanbouw in [PLAATSNAAM]. Wij brengen uw ideeën tot werkelijkheid. Daarbij zorgen we ervoor dat de volgende dingen voor u geregeld worden: (indien nodig) aanvraag bouwvergunning, heiwerk, funderingswerk, metselwerk, dak-werkzaamheden, elektra, stucwerk ect

Een aanbouw, ook wel een uitbouw van het huis genoemd, is een nieuw gedeelte dat wordt gebouwd aan een bestaand gebouw. Er komt veel kijken bij het aanbouwen van een huis. Naast het financiële aspect zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden.

Het is van belang dat u weet hoe lang het bouwen van de aanbouw duurt. De bouwtijd is afhankelijk van de vorm en grootte. Velen kiezen voor een aanbouw over de gehele breedte van de woning. Voor een aanbouw met een diepte van 2.50 meter hoeft er geen vergunning worden aangevraagd. Normaal duurt het maximaal 3 maanden om een vergunning aan te vragen. Vraag altijd bij uw gemeente in [PLAATSNAAM] na of u een vergunning nodig heeft. De bouwtijd zal ongeveer tussen de 10 á 14 dagen duren.

Het grootste voordeel van een aanbouw is dat er veel meer ruimte wordt gecreëerd. Zo heeft u nu opeens een grotere keuken of woonkamer. Hierdoor verbetert uw wooncomfort. Daarnaast kunt u met een aanbouw flink de waarde van uw huis verhogen. Een aanbouw is namelijk een aantrekkelijke voordeel voor veel mensen bij het kopen van een huis in [PLAATSNAAM]

Gevelaanbouw

Keuken aanbouw

Woonkamer aanbouw

Aanbouw carport

Banner-projecten