Pages Navigation Menu

Nieuwbouw * Verbouw * Utiliteitsbouw * Betonwerk

Beton storten

Wat is beton storten?

Beton stortenBeton storten is het verwerken van beton in vloeibare fase. Het omvat het aanmaken of bestellen van beton, het verpompen of ook wel transporteren, het verwerken of storten en het na behandelen van beton.

Verschillende doeleinden

Het storten van beton wordt diverse verschillende doeleinden uitgevoerd. Het kan zijn voor een fundering of betonvloer, maar ook ter versteviging van bijvoorbeeld een schutting.

Goede Voorbereiding

Elke keer vraagt beton storten om een eigen aanpak. Het storten van een fundering vraagt om een andere voorbereiding dan het storten van een betonvloer.

Onder onze specialisatie – betonwerk valt onder andere:

  • oppervlakte betonvloeren gestort en mechanisch afgewerkt voor nog te bouwen tuincentra, paardenstallen, bedrijfsruimtes ( loodsen, schuren ), wasstraten, garages
  • betonfundaties / betonfunderingen, betonpaden, betonvoeten en poeren voor de kassenbouw en grote bouwprojecten ( industriepanden, loodsbouw )
  • betonfundaties / betonfunderingen voor woonhuizen en afscheidsmuren voor in de tuin met verzorgen van heiwerk

Met onze betonwerken, zowel binnen , als ook buiten, zijn wij van alle markten thuis. Al deze werkzaamheden worden door ons mat veel plezier en enthousiasme professioneel uitgevoerd.

Offerte voor beton sorten

Wanneer u beton laat storten door de Gebroeders Bottenberg weet u wel zeker dat dit tegen scherpe tarieven gebeurt en dat het beton jaren mee kan.

Uw naam (verplicht)

Uw email adres (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke werkzaamheden heeft u interesse?

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)


Banner-projecten