Pages Navigation Menu

Nieuwbouw * Verbouw * Utiliteitsbouw * Betonwerk

Beton reparatie

beton reparatieBeton reparatie is nodig wanneer er gaten in het beton komen of als betonrot optreedt. Als beton stuk gaat of betonrot bevat dan betekent het een ramp voor het stukwerk en voor het kader van het huis. Gelukkig kunnen onze stukadoors vanwege hun handigheid beton repareren alsof het niets is. Betonreparatie is dan ook een specialiteit voor de stukadoors.

Meestal begint beton kapot te gaan met kleine scheurtjes die vanzelf groter worden. Als dan geen beton reparatie uitgevoerd zal worden zal het beton verder gaan scheuren en uiteindelijk gaan afbrokkelen. Je kan verschillende handelingen doornemen om er voor te zorgen dat het beton weer gezond en stevig wordt.

Beton reparatie en vochtbestrijding vraagt een handeling die men meermaals moet herhalen om er voor te zorgen dat het beton weer stevig en waterdicht blijft voor tientallen jaren.

Uitvoeren van de reparatie:

We kunnen handmatig de scheurtjes met beton mortel gaan opvullen. Deze handeling vraagt om herhaling omdat dit reparatie middel uit 2 componenten bestaat en vaak wil inkrimpen. Het laagje beton moet minimaal 2 dagen rusten voor er opnieuw een laagje kan worden aangebracht. Deze handeling dient louter om ervoor te zorgen dat het beton stevig blijft en goed kan uitharden.

Doet de stukadoor dit niet, dan heb je kans dat binnen een paar maanden opnieuw scheurtjes zich vertonen in het beton. Om een goede betonreparatie uit te voeren is het belangrijk dat het beton wat verrot is goed verwijderd wordt. Rot beton wilt zeggen: beton dat kapot is of gaat afbrokkelen met roest verschijning van het wapeningsstaal, waar je eigenlijk zelf niets meer aan kunt doen.

De afwerking van betonreparatie

Betonreparatie vergt tijd. Goed beton zorgt voor een huis dat kaarsrecht staat. Het is van groot belang dat het beton nog voor een laatste keer met een speciaal middel wordt behandelt tegen vocht en vorst. Dit laatste zorgt voor de stevigheid zodat het beton tientallen jaren intact blijft.

Wanneer u wilt weten of we ook uw beton kunnen repareren kunnen we u adviseren om het formulier in te vullen.

Offerte repareren van beton

Wanneer u uw beton laat repareren door de Gebroeders Bottenberg weet u wel zeker dat dit tegen scherpe tarieven gebeurt en dat het beton weer jaren mee kan. Wij zorgen dat er geen betonrot meer optreedt waar wij een beton reparatie hebben uitgevoerd.

Uw naam (verplicht)

Uw email adres (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

In welke werkzaamheden heeft u interesse?

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)


Banner-projecten